Hieronder een greep uit onze huurders. Zij stellen hun onderneming hier graag aan je voor! 

e.b. Fusselastic

Steunzolen, een vak apart. Dat weet  Marinus Zuiderveld van e.b.Fusselastic als geen ander. Al twintig jaar is hij werkzaam in deze wereld.

Nicole Hermans - Het Park Zuidlaren

Jarenlang vloog Nicole Hermans ‘s ochtends gehaast de deur uit. Snel de kinderen naar de crèche brengen en hop door naar haar werk. In haar drukke baan had ze vaak het gevoel de dingen maar half te kunnen doen, met als resultaat een onvoldaan gevoel aan het eind van de werkdag.

veni_etinam

Je bent jong, wilt iets bereiken, maar je krijgt het niet voor elkaar. Bijvoorbeeld in je opleiding of je baan, of het gaat thuis niet goed. Je loopt vast. Wat doe je dan?

Alt

Skates, rolschaatsen, polsbeschermers, helmen. Allemaal voorwerpen die bij Erik Schaper dagelijks door de handen gaan. Erik: ‘Nou ja, ze gaan niet letterlijk door mijn handen, want de artikelen komen uit een centraal magazijn.

Alt

Sinds 1980 is Renée van der Meer – Jongstra werkzaam in de vakgebieden fysiotherapie en oefentherapie Cesar. In 2001 heeft ze het roer omgegooid. Ze zocht naar...

Alt

Corjan van der Veen is eigenaar van Edubeter en onderneemt in het onderwijs als coach, consultant en interim-directeur. Hij begeleidt leerkrachten en directeuren in het onderwijs. ‘Het onderwijs heeft mensen nodig die naast een goede onderwijzer, intern begeleider en directeur ook een ondernemer durven te zijn.’

Alt

Selma Nienhuis is in 2000 begonnen met haar logopedische praktijk. ‘We houden ons bezig met het onderzoeken en begeleiden van mensen met communicatieve problemen. Ons streven is om zo optimaal mogelijke zorg te bieden.’

Alt

In augustus 2018 zijn Lennart en Hans begonnen met de onderneming Makerworkshops. Ze worden enorm blij van knutselen met elektronica, 3D printers, domotica en alles daaromheen. Omdat ze hier zelf zo enthousiast van worden, geven ze workshops over 3D printers om anderen net zo enthousiast te krijgen!

Voorsteltekst huurder, te huur, kantoorruimte, verzamelpand, bedrijfsverzamelpand, Het Park, Zuidlaren, top locatie, parkeerruimte

Soms worden kinderen boos, angstig, dwars, onrustig, trekken zich terug. Of ze zitten tijdelijk vast in hun ontwikkeling. Als ouder kan je je dan behoorlijk machteloos voelen. Je voelt dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je probeert van alles maar het helpt niet of niet genoeg. Gelukkig zijn er dan mensen die kunnen helpen. Een van die mensen is Margreet Zorgdrager.

 ZooEasy, Het park, Zuidlaren, Kantoor ruimtes, Kantoor huren, Voorsteltekst, Leuke huurders

Eén van de eerste huurders in Het Park in Zuidlaren: Reudink Software BV. Ruim 25 jaar gelden startte Erik Reudink zijn eigen bedrijf. Toen nog met één product, inmiddels doet hij met Reudink Software BV en zijn vier medewerkers veel meer. En sinds april 2018 doen zij dat vanuit Het Park in Zuidlaren.

Creatie hoekje, kantoor huren, kantoorruimtes, Laura Setz, realtiegeschenken, cadeaus, Zuidlaren, Het Park, succes

Haar naam is Laura Setz. En ze is het gezicht achter Creatie Hoekje. Onder deze naam maakt ze kraamcadeaus, gepersonaliseerde cadeaus en babykleding. En met vaderdag, moederdag, meesters- en juffendag, Sinterklaas en Kerst is ze behoorlijk druk. Ze komt dan graag met een uniek en verrassend assortiment.