The Wing, Emmen

Parallelweg 36A, Emmen

Kantoor huren in Emmen? Dat kan in The Wing!
 
Wil jij op een toplocatie in Emmen ondernemen? Wil jij onderdeel uitmaken van de nieuwste ondernemers community? En dat allemaal voor een spotprijs? Dan zoekt The Wing Emmen jou! 
 
Aan de Parallelweg 36A, o.a. voormalig kantoorlocatie van Sedna, start de nieuwste ondernemers community; The Wing Emmen! The Wing heeft alles in huis om een succes te worden: snel glasvezelinternet, een gezamelijke ontmoetingsplek, gratis parkeren, een locatie naast het station en dichtbij het centrum. Maar het allergrootste voordeel zijn de super voordelige kantoorruimtes! De eerste ondernemers hebben we al mogen verwelkomen. Wordt jij ook onderdeel van deze nieuwe ondernemers community?
 
Kantoor-Drenthe krijgt van verhuurder tenminste een jaar (geheel 2020) de tijd om van The Wing een succes te maken. Mogelijk mag dit concept daarna nog (veel) langer blijven, maar dat is op dit moment niet zeker. Wij gaan in ieder geval deze uitdaging aan!
check klein
Inspirerende werkomgeving
check klein
Community manager op locatie
check klein
Nieuw uniek concept
check klein
Ideaal bereikbaar: nabij station en centrum
check klein
Snel glasvezelinternet
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

The Wing 1.8

Huurprijs€170,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte14m²
Verdieping1
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig glasvezelinternet inbegrepen zijn! Kantoor-Drenthe biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.