BusinessCenter Leek

Industriepark 5b, Leek

Alt

BusinessCenter Leek is een representatief bedrijfsverzamelgebouw op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Een fijne kantoorlocatie ten midden van Groot Winkelplein Leek.

Het pand is recent volledig gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken die je als ondernemer nodig hebt: supersnel internet, een fraaie entree en verschillende vergaderruimtes. De gezamenlijke ruimtes zijn onder andere  voorzien van houten visgraatvloeren, veel glas i.c.m. zwart staal en energiek groen. Fijne ruimtes om bij te praten, te overleggen en natuurlijk lekkere koffie te drinken :)

In BusinessCenter Leek wordt zeker ook aan duurzaamheid gedacht; het pand beschikt over energielabel A. Overal in het gebouw is overal is LED-verlichting aanwezig; er is een luchtfilter- en aircosysteem aanwezig; het tapijt in de kantoorruimtes is gemaakt van gerecyclede visnetten. Mogen wij je binnenkort begroeten in Leek?!

check klein
Moderne look & feel
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Vergaderfaciliteiten
check klein
Ruime parkeermogelijkheden
check klein
Ten midden van Groot Winkelplein Leek
check klein
Bomvol lokale ondernemers

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.