BC Vriezerbrug | Tynaarlo

Onlandweg 9, Tynaarlo

Op zoek naar kantoorruimte in Tynaarlo? BC Vriezerbrug ligt op een fantastische zichtlocatie aan de afrit van de A28. Het pand heeft een unieke en markante uitstraling, waardoor het meteen in het oog springt. Bij het pand zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en de bus stopt praktisch voor de deur!

BC Vriezerbrug in Tynaarlo is een verzorgde en nette kantoorlocatie met plezierige kantoorruimtes. Een kantoorlocatie met vele mogelijkheden en een fijne plek om te werken. Via de ruime entree met trapopgang kom je uit in de ontvangsthal. Hier vind je de toiletten en zelfs een douche. Je lunch maak je heel gemakkelijk klaar in de luxe kantineruimte. Vergaderen kan in de nette algemene vergaderruimte. Naast kantoorruimtes zijn er ook een aantal opslagruimtes aanwezig voor je archief of voor je producten die je verkoopt via je webshop!

check klein
Uniek en opvallend pand
check klein
Vlakbij centrum Tynaarlo
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Ideaal bereikbaar: nabij op-/afrit A28
check klein
Vele extra faciliteiten
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes beschikbaar op deze locatie. Neem contact met ons op voor de wachtlijst of voor de mogelijkheden binnen onze andere (kantoor)locaties.