Veelgestelde vragen door verhuurders

 • Waarom verhuren via Kantoor-Drenthe?
  Kantoor-Drenthe is dé verhuurspecialist als het gaat om kantoorruimtes, kantoorpanden, flexplekken, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimtes. Wij kennen de markt door en door en kennen de panden en ruimtes die we verhuren goed. Onze servicegerichte, persoonlijke en flexibele aanpak wordt door zowel huurders als verhuurders als heel prettig ervaren.
 • Kan ik mijn kleine kantoorpand/-ruimte of flexplek verhuren via Kantoor-drenthe?
  Ja, dat kan! Kantoor-Drenthe verhuurt zowel grote als kleine ruimtes, in grote en kleine panden.
 • Kan ik mijn grote kantoorpand of bedrijfshal aanmelden?
  Ja, dat kan! Kantoor-Drenthe verhuurt zowel grote als kleine ruimtes, in grote en kleine panden. Dus ook je grote kantoorpand of bedrijfshal of andere bedrijfsruimte kun je via ons verhuren.
 • Is Kantoor-Drenthe aanwezig bij de bezichtigingen?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten, het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Stelt Kantoor-Drenthe huurcontracten op?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten, het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Voert Kantoor-Drenthe de onderhandelingen met huurders?
  Jazeker! Wij nemen je als verhuurder het gehele traject van eerste contact, bezichtigingen, opstellen van huurovereenkomsten , het voeren van de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurcontracten uit handen.
 • Werkt Kantoor-Drenthe ook buiten Drenthe?
  Kantoor-Drenthe biedt kantoorruimtes aan in de provincie Drenthe, buiten de provincie verhuren wij via Kantoor-Groningen in de provincie Groningen en via Kantoor-Friesland in de provinicie Friesland. 
 • Wat kost verhuren via Kantoor-Drenthe?
  Bij Kantoor-Drenthe betaal je 10% courtage over de gehele looptijd van het contract. Dit bedrag brengen wij pas in rekening als de huurovereenkomst daadwerkelijk is getekend. We werken dus op basis van no cure no pay. Andere modellen/courtages zijn bespreekbaar; dit kan bijvoorbeeld in combinatie met onze losse modules welke je kan vinden onder het kopje onze diensten.
 • Ik heb al een makelaar, kan ik dan alsnog bij Kantoor-Drenthe terecht?
  Ja, dat kan! In sommige gevallen ben je als verhuurder vrij om ook via een andere weg huurders te vinden voor je ruimte/pand. Bespreek dit met je makelaar. Ook kun je ervoor kiezen om de opdracht bij de makelaar ‘weg te halen’ en de zoektocht naar nieuwe huurders aan Kantoor-Drenthe over te laten. Vele pandeigenaren zijn je hierin voorgegaan en dit heeft ze absoluut geen windeieren gelegd.
 • Kan ik de samenwerking met Kantoor-Drenthe eenvoudig stopzetten?
  Als je liever niet meer met Kantoor-Drenthe samenwerkt, dan kun je de samenwerking per direct opzeggen. Je blijft daarbij de afgesproken commissie verschuldigd over de huurders die wij hebben aangebracht.