The Wing Emmen: de take off van een nieuwe ondernemers community!

Alt

The Wing Emmen wordt dé nieuwe hotspot voor ondernemers! Ze gaan een leegstaande vleugel in het pand omtoveren naar een bruisende ondernemers community. Het pand heeft alle faciliteiten die nodig zijn voor ondernemers. En dat allemaal voor spotprijzen. Kantoor-Drenthe verwacht dan ook een groot succes.

Het project

Veel Emmenaren zullen het pand aan de Parallelweg 36A kennen als de voormalige locatie van Welzijnsgroep Sedna. De verhuurder stelt een leegstaande vleugel van het pand voor in ieder geval een jaar en misschien aansluitend langer beschikbaar aan Kantoor-Drenthe, die de kantoren gaat aanbieden. Eigenaar is succesvol ondernemer en wil daarom graag op zijn manier iets terug doen voor het bedrijfsleven in Emmen. Kantoor-Drenthe is daarom gestart met het opzetten van nieuw project: dé ondernemers community ‘The Wing Emmen’. De naam van dit nieuwe project, slaat natuurlijk op het feit dat er een leegstaande vleugel met kantoren beschikbaar is én het sluit perfect aan bij Emmen, de Vlinderstad.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het pand heeft alles in huis om een succes te worden: mooi kantoorruimtes, snel glasvezelinternet, gratis parkeren, een perfecte locatie naast het station en een gezellige ontmoetingsruimte. Er is zelfs een community manager die één keer in de week aanwezig is, als eerste aanspreekpunt om alles op rolletjes te laten lopen. De kantoren worden met super lage all-in huurprijzen zonder verborgen kosten en flexibele huurcontracten aangeboden. Vanaf €100,- per maand all-in (excl. btw) heb je al een kantoor in The Wing Emmen. Daarom verwacht Kantoor-Drenthe dat alle plekken snel vergeven zijn.

Dé ondernemers community

The Wing Emmen is voor iedereen die op zoek is naar een nette kantoorruimte voor een spotprijs én een gezellige community. Ideaal dus voor starters, zzp’ers, studenten en/of creatievelingen. Daan Ruiter, eigenaar van Kantoor-Drenthe, vertelt: ‘Wij bieden een goede en sterke basis middels het pand en de voorzieningen. We laten de ondernemers verder los om de leegstaande vleugel compleet eigen te maken. We verwachten dat er op 1 januari 2020 een leuke groep ondernemers gaat starten, die de The Wing gaat vormen tot een bruisende community. We verwachten dat ze elkaar gaan inspireren, motiveren en helpen met elkaars werkzaamheden. Gedurende het hele jaar kunnen andere ondernemers, die ook een ‘Winger’ willen worden, instappen in dit project!’

Take Off

Op maandag 16 december heeft Kantoor-Drenthe een Take Off georganiseerd voor alle geïnteresseerden in dit nieuwe project. Op deze dag kan je van 11.00 uur tot 14.00 uur vrijblijvend langs komen voor een rondleiding, om antwoord te krijgen op al je vragen en om andere potentiële ‘Wingers’ te ontmoeten. Ben je op deze dag direct overtuigd? Dan kies je meteen jouw ideale kantoorruimte; want wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Ook bij deze Take Off aanwezig zijn? Je kunt je hier aanmelden of stuur een mail naar info@kantoor-drenthe.nl.