Verwarm jezelf, niet de wereld

Alt

Verwarm jezelf, niet de wereld; dit is het motto van Warmetruiendag. Elke jaar doen er weer honderdduizenden Nederlanders mee met Warmetruiendag. Maar wat is Warmetruiendag precies? En op welke manier kun jij, als ondernemer, een steentje bijdragen?

 

Samen energie besparen

Met alweer de dertiende editie van de Warmetruiendag trekken ook dit jaar weer honderdduizenden Nederlanders op of rondom 15 februari hun wollen truien uit de kast. Op deze manier kunnen we op kantoor de verwarming één of meer graden lager zetten. Met deze ene graad lager op de teller besparen we al 6% CO2 en 6% energie! 

 

Als we met elkaar de verwarming morgen één graad naar beneden zetten, kunnen we op deze ene dag in het jaar, het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. Dit is enorm veel! En dit is precies het doel wat Warmetruiendag wil bereiken: samen energie besparen, geeft energie!
 

Anderen inspireren
Maatschappelijk en financieel verantwoord energiegebruik is voor veel bedrijven een belangrijk uitgangspunt voor de bedrijfsvoering of een concrete invulling van het MVO beleid. Daarnaast is het vooral een leuke en vrolijke actie, waarmee je ook andere ondernemers kunt inspireren.

 

Veel ondernemingen plaatsen deze dag leuke en gekke foto’s op hun social media kanalen met de hashtag #warmetruiendag. Dit zorgt voor super leuke content voor je social media en je bent meteen bezig met het verbeteren van het klimaat! Twee vliegen in één klap, noemen we dat.

 

Groener dan groen
Omdat de groenste energie de energie is die je niet gebruikt, stoken we met elkaar deze dag één graad minder. Dit is een simpele manier om ook jouw steentje bij te dragen aan het no-nonsense klimaatbeleid. Alleen al met een simpele dikke trui kan ook jij, als ondernemer, geld besparen! Het kost niks maar levert dus juist op! Benieuwd hoeveel je als bedrijf kunt besparen? Klik op de link en kom erachter: www.warmetruiendag.nl

 

 

Morgen dus! Zet het in je agenda en trek je dikste trui uit de kast. Elke graad telt!

 

 

 

Bron: https://www.warmetruiendag.nl/