Last minute Pakjesavond vieren? 6 leuke ideeën op een rij!

Alt

Als drukke ondernemer heb je misschien niet meer gedacht aan Pakjesavond. Wil je dit alsnog vieren met je vrienden of familie? We hebben 6 leuke last minute ideeën voor je op een rij gezet. Zo heb je toch nog een gezellige en leuke Pakjesavond!

 

1. Spelletjesavond

Trek alle kasten maar open en organiseer een ouderwets gezellige spelletjesavond! Hoe lang is het geleden dat jij Monopoly hebt gespeeld?

 

2. Uit eten

Wat is een feest nou zonder eten? Juist, helemaal niks. 5 december moet gevierd worden en er bestaat geen betere manier dan jezelf lekker te verwennen en uit eten te gaan. Ga naar je favoriete restaurant en geniet van een hele gezellige avond.

 

3. Tapas maken

Als je het leuk vindt om te koken, kun je er ook voor kiezen om je kookkunsten te laten zien met Pakjesavond. Tapas valt altijd in de smaak. Pluspunt: het maken van de tapas en het daarna opeten is een avondvullend programma, dus jij hoeft je zeker niet te vervelen!

 

4. Gourmetten

Een beetje typisch, maar wel heel leuk: gourmetten met Sinterklaas! Het blijft gewoon heel erg lekker én gezellig! In de supermarkt vind je vaak gourmetpakketten, waardoor je bijna niks meer hoeft voor te bereiden. Ideaal!

 

5. Ga naar de bios

Naast alle bovenstaande leuke dingen om te doen met Sinterklaas, kun je er ook voor kiezen om naar de bioscoop te gaan. Grote kans dat het super rustig is. Wie weet heb je wel een privé bioscoop?

 

6. Bowlen

Heb je meer zin in een actief avondje? Ga bowlen! Ook op de bowlingbaan is het waarschijnlijk hartstikke rustig. Kun je in alle rust een strike gooien!

 

Wat zijn jouw plannen met Pakjesavond?